Centrum pomocy

Czy mogę zobaczyć zdjęcia z wyłączonych kategorii?

Zaktualizowano 3.12.2025·1 min czytania

Jeśli jesteś właścicielem zdjęcia - tak. Dla zdjęć innych użytkowników - nie, dopóki nie włączysz odpowiedniej kategorii w ustawieniach.

Czy ten artykuł był pomocny?