Czy ustawienia wpływają na to, co mogę publikować?
Tak, jeśli wyłączysz kategorię, nie będzie ona dostępna w opcjach kategorii podczas dodawania zdjęć. Możesz ją jednak włączyć w każdej chwili.
Czy ten artykuł był pomocny?
Tak, jeśli wyłączysz kategorię, nie będzie ona dostępna w opcjach kategorii podczas dodawania zdjęć. Możesz ją jednak włączyć w każdej chwili.